Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4qedh5
    А на тази шофьорската седалка е некадърно претапицирана или на мен така ми се струва.
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Бе не знам дали е кадърно или не .. въпросът е по-скоро защо е претапицирана. Да се износи точно там горе кожата е малко вероятно .. по-скоро да няма някой гърмял еърбег там
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• 100% Гърмял бег. Ужас, да се бяха постарали повече. Кош след голям удар просто.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Кръстник,98% от притежателите на 159 освен че не са роми са изключително богати,те са богопомазани и държат на попа топа.Така че не ги бъркай с голфаджийте.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
            Кръстник,98% от притежателите на 159 освен че не са роми са изключително богати,те са богопомазани и държат на попа топа.Така че не ги бъркай с голфаджийте.

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
            Това е напълно ненужно. Не ви разбирам напоследък какви са тези коментари за нарцизми, комплекси. Не е така просто.
            Линкстис, с теб мисля сме се виждали веднъж в Сф. Изглеждаш изключително интелигентен и културен човек.
            Като човек, от описаното от теб ли изглеждах?!

п.с. Следващата ми каляска ще е Range Rover, Автомат, Евог. Алфа няма кола в този сегмент. Това комплекси ли са според теб. Имайте малко благоприличие, наспоследък в този форум, се изписват купища глупости.

АР 159 е страхотен автомобил, уникално поведение на пътя. Прилична динамика. Красив дизайн. Имал съм късмета да покарам доста коли, и това е самата истина.
            sigpic

Comment

• Колеги, нещо да кажете за това:
              nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380528549972931&f 1=details&slink=4qji36

Comment

• Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщение
                Колеги, нещо да кажете за това:
                nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11380528549972931&f 1=details&slink=4qji36
                Назад в темата е писано много за тези ангелски очи.
                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Не, аз принципни питам за мнението ви относно обявата, респ. колата. Цената ми се струва повече от добра и ми е малко странно за кола с ti...

Comment

• Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщение
                    Не, аз принципни питам за мнението ви относно обявата, респ. колата. Цената ми се струва повече от добра и ми е малко странно за кола с ti...
                    Голям удар, няма здрав бег, крива геометрия, преминава през собственици през 2 месеца, износва гуми, лошо състояние.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Голям удар, няма здрав бег, крива геометрия, преминава през собственици през 2 месеца, износва гуми, лошо състояние.
                      Ясно

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4qedh5
                        А на тази шофьорската седалка е некадърно претапицирана или на мен така ми се струва.
                        Така е
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Всъщност, на фона на други извращения по пазара, това претапициране си е направено много кадърно, НО просто не са уцелили цвета на кожата
                          sigpic

Comment

• Така са го объркали, че тая кошница е непродаваема дори и в БГ.
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Има 2 вида услуга.

1 Претапициране.
                              2 Боядисване на кожа.

В случая явно джамбазина не знае за втората опция. Масово се сменя някое парче от салона с близка по цвят кожа и после се кара там, където боядисват и възстановяват кожени салони. Там се боядисва в правилния цвят и воала...

В случая нещо не се е получило.
                              Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 00:27.
                              www.facebook.com/workshox

Comment

• някой не му ли се намира някоя х3 да трампим за алфонс
                                или за ренде меган ... разбира се с доволно доплащане
                                alfa 164 t.s ex
                                tipo 2,0 16v turbo ex
                                opel astra amnesia ex
                                megane 2 ex
                                alfa 159 jtd ех
                                audi A6/S TQ 330+
                                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Working...
                                X